Verrassing van Tom

Tom, een regelmatige bezoeker van Bahay Aurora, was op bezoek en wederom heeft hij ervoor gezorgd dat de kinderen fijne herinneringen in hun rugzakje kunnen doen van hun tijd in Bahay Aurora. Hij bracht een plakboek mee waarin kinderen uit Nederland en een aantal van zijn vrienden persoonlijke briefjes en tekeningen hadden gedaan. Hij zei dat dit voor de kinderen van Bahay Aurora was. Onze kinderen waren blij verrast om een plakboek te ontvangen gemaakt door kinderen die aan de andere kant van de wereld wonen. De kinderen vonden het geweldig en waren aangedaan door dit gebaar. Hier blijkt maar weer dat Nederlanders een groot hart hebben voor mensen aan de andere kant van de wereld die het moeilijk hebben, daar mogen we met recht trots op zijn. Om een wederdienst te doen hebben ook onze kinderen een plakboek gemaakt voor de kinderen in Nederland. “Let all things be done in love”, onze lijfspreuk is weer helemaal in praktijk gebracht. Heel hartelijk dank Tom.

You Might Also Like