Rest in peace Mustafa

Het weekend van 24 juni is heel plotseling Mustafa (Mussi) Kelekci overleden (2de van rechts). Dat hij zo plotseling uit het leven werd gerukt heeft ons allemaal diep geraakt.
In 2011 en 2012 hebben we Mussi samen met “All Style Division” ontvangen bij Bahay Aurora op de Filipijnen.

 

 

“All style Division” die toen wereldkampioen streetdance was heeft toen op een fantastische manier verschillende optredens op televisie verzorgd. In no time waren ze razend populair en moesten de leden zelfs handtekeningen uitdelen aan gillende teenagers. Toen we onderweg waren naar de studio voor opnames kwamen we midden in een moesson regenbui terecht, in no time was alles overstroomd en konden we niet meer verder. Iedereen was gedeprimeerd omdat we het televisie optreden dreigden te missen….gelukkig kon ik samen met Arlene een grote brandweerauto overtuigen om de hele groep boven op de brandweerauto toe te laten zodat we door het meterdiepe water naar de studio konden rijden, een onvergetelijke ervaring!

 


De kinderen van Bahay Aurora vonden het geweldig om deze beroemdheden op bezoek te hebben. Ze hebben toen verschillende dans-clinics verzorgd voor de kinderen van Bahay Aurora en dat vonden de kinderen geweldig. Mussi viel op omdat hij een echte kindervriend was, iemand met een hart voor zijn medemens. De kinderen waren dol op hem.
Ook Arlene en ik hebben hele fijne herinneringen aan Mussi, we hebben uitgebreide gesprekken gehad over allerlei onderwerpen en daardoor hebben we Mussi in ons hart gesloten. Als je 36 jaar bent sta je nog midden in het leven en ben je veel te jong om te sterven. Dat je vrouw die zes maanden zwanger is alleen achterblijft is hartverscheurend, we wensen haar veel sterkte in deze moeilijke periode in haar leven. We hopen in de toekomst ooit je kindje een keer te ontmoeten en onze warme gevoelens voor zijn vader met hem te delen zodat hij weet wat voor een fijne kerel hij was. 4ever friends Mussi, you and the rest of your family will be in our prayers, rest in peace.

 

You Might Also Like