Een kind in nood

In een kind in nood. Johnny is 15 jaar en zit in klas zeven van de highschool. Op school is Johnny een student die redelijke resultaten boekt. Hij was weggelopen van huis in verband met ernstige mishandeling door zijn moeder volgens hem. Het was zo ernstig dat Johnny zijn achternaam zogenaamd niet kan herrineren, ook weet hij niet uit welke wijk in Manila hij komt. Dit hebben we wel vaker meegemaakt, kinderen die nooit weer naar huis willen. Het kan zijn dat het te maken heeft met mishandeling maar het kan ook goed zijn dat hij door de intense armoede vertrokken is van huis. Als je maar 1 keer per dag te eten krijgt, niet naar school gaat en voortdurend in de ellende leeft dan zijn er kinderen die gewoon de benen nemen. Wij begrijpen dat en nemen het Johnny niet kwalijk, het is echter wel erg lastig om in te schatten wat er dan precies aan de hand is/ was. Om er toch achter te komen of Johnny familie heeft publiceren we hem op tv en in de krant. Tot nu toe is daar niet op gereageerd door familie. We blijven dit echter regelmatig herhalen in de hoop dat we contact kunnen leggen met familie zodat we kunnen achterhalen wat er precies aan de hand is en of het wel nodig is dat Johnny op Bahay Aurora woont. Voorlopig gaat Johnny lekker naar school en dat bevalt hem in in ieder geval prima. Dit is waarschijnlijk zijn knokpartij die hij al op heel jonge leeftijd is begonnen voor een beter leven. Go Johnny go! Dit is zomaar een verhaaltje van een kind in Bahay Aurora. Vindt U ook dat we goed werk doen? Ga dan naar onze website en wordt donateur voor 6 maanden en ervaar wat het is om onderdeel te zijn van de ahay Aurora family. www.bahayaurora.nl klik op “help mee”

You Might Also Like