Julie Ann

 

Hi, ik ben Julie Ann.

Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als groepsleider bij Bahay Aurora. Bij Bahay Aurora werken voelt als werken met een grote familie van medewerkers en kinderen. Ik vind het heerlijk om onderdeel te zijn van een organisatie die kinderen in nood helpt. Elke dag die ik bij Bahay Aurora werk is anders en brengt altijd uitdagingen met zich mee en elke dag leer ik meer.

 

 

Het geeft me een goed gevoel om kinderen in nood te helpen. Bij Bahay Aurora wordt het op prijs gesteld dat we vrijuit spreken en onze mening geven, het is prettig om niet bang te hoeven zijn om je mening te geven. Bij Bahay Aurora ondersteunen management en collega’s elkaar op een fijne manier. Bij andere werkgevers op de Filipijnen wordt het geven van een afwijkende mening zeer zeker niet op prijs gesteld, je moet je aanpassen aan de mening van het management. Bij Bahay Aurora heb ik geleerd om meer mezelf te zijn. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik ben er achter gekomen hoe ik mijn kwaliteiten kan ontwikkelen en ik heb en ik heb geleerd die kwaliteiten in te zetten bij mijn werk.

 

 

Daarnaast heb ik mijn verborgen talenten ontdekt. Het is zo leuk om te voelen dat je steeds ontwikkeld en dat dit gewaardeerd wordt. Ik ben zolang bij Bahay Aurora blijven werken omdat iedereen met zijn gevoel, met zijn hart werkt. We werken samen op basis van mededogen met elkaar en met en voor de kinderen. Bahay Aurora is een ‘home of love’.

You Might Also Like