Sing dance fly

Kinderkoor Sunshine uit Enkhuizen wil grenzen overgaan en zal samen met dansers, muzikanten en publiek een wereldreis gaan maken onder de naam “SING DANCE & FLY” Tevens zal dit concert aangegrepen worden om geld in te zamelen voor kindertehuis Bahay Aurora op de Filippijnen.
lees meer over deze actie

Youth4Youth Cartouche 2012

In navolging van een succesvolle samenwerking in 2011 zal de Youth4Youth Academy Cartouche (voorheen Youth Academy) wederom actie voren voor Bahay Aurora.
lees meer over deze actie…

In 2012 ‘Vliegen de meubelmakers’ weer naar Bahay Aurora

De vliegende meubelmakers helpt op vrijwillige basis projecten in ontwikkelingslanden met het vervaardigen van meubilair. De Vliegende Meubelmakers zullen in 2012 wederom naar Baras met als doel bij Bahay Aurora diverse meubilair te maken en een mooi Kubo in de speeltuin te vervaardigen.
lees meer over deze actie…

Vliegende meubelmakers naar de Filippijnen

De vliegende meubelmakers helpt op vrijwillige basis projecten in ontwikkelingslanden met het vervaardigen van meubilair. Gereedschap wordt verkregen via de stichting Gered Gereedschap. De Vliegende Meubelmakers vertrekt naar Baras met als doel bij Bahay Aurora o.a. stapelbedden voor 45 kinderen te maken.
lees meer over deze actie…

De Bahay Aurora Run

Bahay Aurora organiseert op 29 januari 2011 een groot hardloopevenement voor kinderen. De deelnemende kinderen zijn afkomstig van het kindertehuis zelf én van scholen uit de omgegeving. De verwachting is dat er 1700 deelnemers in de leeftijd van 10-17 jaar de wedstrijd zullen gaan lopen. Er wordt gestreden om zakken rijst…
lees meer over deze actie…

Staring on the run / Goede Doelen Dag

Het Staring College te Lochem organiseert elk jaar een sponsorloop dat wordt afgesloten met een gala-feest door en voor haar eindexamenleerlingen. Dit jaar wordt het eerste lustrum gevierd van “Staring on The Run”. Vanwege deze speciale gelegenheid wordt het dit jaar een tweedaags spektakel op 27 en 28 april 2010.
lees meer over deze actie…

Benefietconcert St. Henricusparochie te Amersfoort

In de St. Henricusparochie te Amersfoort zijn de afgelopen jaren meerdere acties geweest voor het kindertehuis.
Op zaterdag 13 februari wordt er een benefietconcert in de kerk gegeven met o.a. een Filippijnse band, de wereldkampioen streetdance en de dansgroep All style division. De opbrengst van dit concert gaat in zijn geheel naar Bahay Aurora.
lees meer over deze actie…

AC de Rode Luifel in actie

De Rode Luifel is een activiteitencentrum in Hoorn voor mensen met een verstandelijke beperking. Eén van de cliënten van de Rode Luifel heeft al 2 keer koekjes gebakken voor de kinderen van Bahay Aurora. Op 14 december 2009 is met de overhandiging van kerstkoekjes de aftrap gegeven voor een ruim 2 maanden durende actie voor Bahay Aurora.
lees meer over deze actie…