Schooltoernooi

Deze maand zijn 3 Bahay Aurora kinderen gekozen om hun school te vertegenwoordigen met een sport/activiteiten toernooi. Ze zijn gekozen om deel te nemen aan de ‘Municipal Meet’ een door de gemeente georganiseerde wedstrijd. Martitess en Menesses van de Highschool en Rizza van de Lagere school waren geselecteerd. Door deze buitenschoolse activiteiten leren ze weer andere vrienden maken en het is natuurlijk ook goed voor het zelfvertrouwen als je gekozen wordt.

Maritess werd 4e in de schaakwedstrijd. Menesses die in het volleyball team zat werd samen met haar team tweede. Als klap op de vuurpijl won Rizza bij het schilderen de eerste plaats. Het is niet helemaal toevallig dat onze kinderen zo goed presteren, immers we sporten elke dag op Bahay Aurora, daarnaast zijn er ook veel activiteiten om andere talenten te ontwikkelen. Zo wordt er bijna dagelijks geschaakt en ook tekenen en schilderen zijn favoriete activiteiten van kinderen.

Het spreekt voor zich dat heel Bahay Aurora erg trots is op wat deze kinderen hebben gepresteerd. Ze zijn een voorbeeld voor de andere kinderen. Het is heel leuk als onze kinderen goed presteren, op school gaat het meestal niet zo geweldig en een fijne thuissituatie is ook niet het geval dus dit is gewoon heel fijn. Goed gedaan Kids!

12036491_1080679708629496_4487711872277744120_n

You Might Also Like