Bahay Aurora biedt diverse mogelijkheden aan middelbare scholen die graag zelf een project willen starten. Stel bijvoorbeeld dat u als middelbare school een leerzaam project zoekt voor kinderen in de bovenbouw dan staat Bahay Aurora daar zeker voor open. Dat kan ook een project zijn waarbij leerlingen een bezoek brengen aan het kindertehuis in Baras en daar een tijdje meedraaien (stage) of een praktische klus uitvoeren. Voor de leerlingen is dit vaak een ‘life changing experience’ en het laat zien dat de standaard die wij in Nederland hebben niet overal in de wereld vanzelfsprekend is.

Bahay Aurora staat ook open voor bedrijven die op zoek zijn naar een project om met het personeel te kunnen omarmen. Wij merken steeds vaker dat het bij bedrijven niet alleen om geld verdienen gaat, maar dat het minstens net zo belangrijk is om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@bahayaurora.org

Een actie van Studentenvereniging C.S. Veritas uit Utrecht

Tijdens de jaarlijkse Ouderdagen op C.S. Veritas heeft Stichting Lamento (de goede doelen stichting van C.S. Veritas) wijn verkocht aan de ouders. Hierbij is €1700,- opgehaald voor het Bahay Aurora kindertehuis op de Filipijnen. Dit bedrag heeft Lamento vervolgens aangevuld met geld van hun vaste donateurs tot €2400,-!

Van 100% van het gedoneerde geld is materiaal voor de kinderen gekocht waarmee ze kunnen spelen: tientallen voet-, volley- en basketballen en rubberen tegels zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Daarnaast is het dak verbouwd met nieuwe dakplaten!

Een geweldig voorbeeld van een samenwerking tussen studenten uit Nederland en ons kindertehuis!

Bedankt C.S. Veritas, met student Thalina in het bijzonder (zie foto)!