Kerkgemeenschap uit Beilen zamelt geld in voor Bahay Aurora

Afgelopen weekend waren we te gast bij de kerkgemeenschap Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Midden-Drenthe in Beilen. Arlene, met haar betoverende stem en bezielde uitvoering gaven de dienst een bijzonder karakter, dat diep in de harten van de aanwezigen resoneerde. De reacties waren niets minder dan hartverwarmend.

Met een aantal zorgvuldig uitgekozen nummers wist Arlene de geest van de gemeenschap te verheffen en de boodschap van liefde en hoop te verspreiden. Haar passie voor muziek en haar toewijding aan het geloof waren duidelijk voelbaar in elke noot die ze ten gehore bracht.
Maar het bijzondere van deze bijeenkomst ging verder dan alleen muziek. De kerkgemeenschap in Beilen toonde ook haar vrijgevigheid door middel van een collecte. Het resultaat was verbluffend: een prachtig bedrag van 387 euro werd ingezameld. En nog mooier is het doel waarvoor dit geld bestemd is.

De volledige opbrengst van deze gulle gift zal worden geschonken aan ons kindertehuis Bahay Aurora. Dankzij de vrijgevigheid van de kerkgemeenschap in Beilen zal dit geld direct bijdragen aan het welzijn en de toekomst van deze kinderen. Het is een prachtig voorbeeld van hoe muziek en gemeenschap samenkomen om een verschil te maken in het leven van anderen.
We willen iedereen die heeft bijgedragen aan deze bijzondere dag, van harte bedanken. Samen hebben we laten zien dat door liefde en solidariteit te delen, we de wereld om ons heen een stukje mooier kunnen maken.

Laten we deze inspirerende geest van saamhorigheid blijven koesteren en samenwerken aan een betere toekomst voor ons allemaal.

You Might Also Like