Oproep!

De kinderen van Bahay Aurora gaan dagelijks naar school. Het onderwijs loopt in vergelijking met Nederland wel een beetje achter qua faciliteiten. Er worden op de Filipijnen geen computers gebruikt in de klas en een digi-board is al helemaal niet aan de orde.

Bahay Aurora heeft een mooie ruimte gebouwd afgelopen jaar, hier vinden voorlichtingen plaats en kan huiswerk worden gemaakt. In toenemende mate wordt bij huiswerk een computer gebruikt. Om dat te verbeteren willen we proberen 10 Ipads/ tablets in te zamelen die mensen niet meer gebruiken. Met tablets is het gemakkelijk om met een groepje aan de slag te zijn.

Lagere scholen in Nederland schaffen het gebruik met tablets alweer af maar voor de Filipijnen is het gebruik van tablets in de klas nog helemaal niet aan de orde.

Tablets kun je gemakkelijk in de koffer doen en meenemen naar Bahay Aurora.

Onze kinderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Indien u ergens nog een tablet heeft liggen die u niet gebruikt, dan kunt u contact opnemen met herke@bahayaurora.org

Wij regelen dan dat de tablet wordt opgehaald.

You Might Also Like