Kampvuur

Er is niets leuker dan een groot kampvuur! Zaterdagavond was het dan zover. Na een dag vol voorbereidingen (hout sprokkelen en hapjes klaar maken) was alles in gereedheid om een gezellig kampvuur te maken. De kinderen vonden het fantastisch, ze hebben er allemaal van genoten. Johnmon had de gitaar erbij en samen hebben ze een heleboel liedjes gezonden. Norson had een hele serie spelletjes in petto dus het was dolle pret. Ook de marshmellows ontbraken niet. Dat is een soort schuimpje dat je op een stokje in het vuur houdt, een Amerikaanse lekkernij overgewaaid naar de Filippijnen.
Uiteraard hebben we veiligheidsmaatregelen genomen. Zo stond er een brandblusser klaar en de kinderen hebben vooraf instructies gekregen: niet te dicht bij het vuur, geen hout bijgooien en elkaar niet duwen in de buurt van het vuur, we willen geen ongelukken.
Rond 23.30 viel iedereen om van de slaap en konden we terugkijken op een zeer succesvolle avond.

7-831-im-foto2-8336

You Might Also Like