Dag Bahay Aurora

Hier mijn favoriete foto’s van mijn afgelopen twee maanden. De kinderen zijn  werkelijk prachtig, beleefd en ontzettend lief. Iedere dag maakte ze mij aan  het lachen en ik ga ze ontzettend missen. Samen hebben wij onder andere spelletjes gedaan, gedanst, hardgelopen, de was gedaan en Engelse woordjes
geoefend.

 

De heftige problematiek van de Filipijnen maakte mij verdrietig en dat
terwijl de mensen hier zo vrolijk en vriendelijk zijn..  Het zien van de armoedige wijken waar de kinderen vandaan komen en hun
achtergronden maakte een grote impact. Hierdoor besefte ik mij nog meer hoe belangrijk het is dat Bahay Aurora bestaat.  Op deze onvergetelijke plek leren de kinderen om voor zichzelf en  elkaar te zorgen. Ze bieden hun een toekomst door aandacht te besteden aan  een gezonde leefstijl en scholing.
Herke en Arlene, bedankt voor deze kans. Ik ben ontzetend dankbaar voor alle  leerzame ervaringen en ik zal jullie blijven steunen.

 

 

To the staff: salamat for everything. Keep up the good work! I will never
forget you and see you mamaya.

Let all things be done in LOVE.

Nina

 

 

You Might Also Like