Kerstkaarten aan de kinderen van Bahay Aurora

Vanuit Nederland heeft het snelgroeiende bedrijf jellow.nl (een online platform voor freelancers en opdrachtgevers) uit Naarden-Vesting maar liefst 40 persoonlijke kerstkaarten geschreven voor elk kind in het kindertehuis. Vorige week nam Tom van der Veer, werkzaam bij Jellow en tevens bestuurslid van Bahay Aurora, de kerstkaarten mee tijdens een bezoek aan het kindertehuis op de Filipijnen.

De kids vonden het uiteraard fantastisch, want het is natuurlijk erg bijzonder als je een persoonlijk kaartje ontvangt die helemaal aan de andere kant van de wereld is geschreven. De kids namen dan ook goed de tijd om een uitgebreide kerstkaart terug te sturen die inmiddels weer goed is ontvangen in Nederland!

Namens de kids uit Bahay Aurora: Thank you en Let all things be done in Love!

 

You Might Also Like