Begeleid Kamerbewonen!

15 november 2018

We zijn bijna klaar met het gebouw dat gebruikt zal worden voor het Begeleid Kamerbewonen!

Het doel is om de 18+ kinderen die te oud zijn voor Bahay Aurora, alsnog onderdak te bieden zodat ze in een gezonde omgeving hun school af kunnen maken. Ons doel: de armoedecirkel doorbreken. Deze kids begeleiden we naar hun eerste baan.

De grown ups (voornamelijk meisjes) zijn al zo enthousiast om hier in te trekken! Het lijkt soms wel of ze de komende 10 jaar helemaal weten wat hun  plan is.

De bouwvakkers werken hard door, want door de tyfoon liepen we vorige maand wat vertraging op. Ze werken vandaag zelfs, ondanks het feit dat het een nationale feestdag is (Bonifacio Day). Vandaag wordt de elektriciteit geïnstalleerd en volgende week schilderen we de muur met betekenisvolle kunst (zie laatste foto).

Hou dit project goed in de gaten! Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

 

You Might Also Like