Diepe Rouw

Nederland is in diepe rouw , dat laat ook de bestuursleden, medewerkers, vrijwilligers en de kinderen van Bahay Aurora niet onberoerd.

Ouders die hun kind(eren) zijn verloren, het is het ergste wat ouders kan overkomen. Gezinnen die helemaal of gedeeltelijk zijn omgekomen, partners die elkaar nooit weer zullen zien, de pijn is onbeschrijfelijk en we voelen net als de duizenden Nederlanders die gisteren langs de snelweg stonden en vandaag daar ongetwijfeld weer staan onthutst mee met de nabestaanden van deze ramp.

De toespraak van Minister Timmermans in de VN heeft zowel bij ons hier in Nederland als op de Filippijnen en wereldwijd diepe indruk gemaakt. Bestuurders die zoveel inzet en medeleven publiekelijk laten blijken verdienen ons diepe respect. Met uiterste inspanningen wordt er getracht en bereikt dat er een waardig afscheid komt voor de slachtoffers van deze zinloze moord partij. We zijn ervan overtuigd dat die zelfde gedrevenheid ingezet wordt om verantwoordelijken voor deze ramp te berechten.

Op deze momenten ben ik zo trots om Nederlander te zijn.
We wensen een ieder die familieleden verloren heeft in deze ramp heel veel sterkte om dit intense verdriet te kunnen dragen.

Herke Smidstra

You Might Also Like