Bezoekers

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en we hebben al diverse bezoekers mogen ontvangen. Begin januari is Jan Oosterhof een aantal dagen op bezoek geweest bij Bahay Aurora. Hij is goede bekende van ons omdat hij nu al voor de derde keer een cursus Eerste Hulp heeft gegeven aan medewerkers en kinderen van Bahay Aurora. Het was een zeer geslaagde cursus en we hebben er met zijn allen weer veel van opgestoken, van het aanleggen van een verband tot het geven van mond op mond beademing en hartmassage. Jan heeft het ons allemaal haarfijn uitgelegd en het was zeer waardevol voor allen. Na afloop van de cursus hebben alle kinderen een diploma ontvangen en daar waren ze zeer blij mee. Jan, heel hartelijk dank voor je bijdrage het was een genoegen je te ontvangen en we hopen dat je nog vaak terug zal komen.

Vervolgens kregen we bezoek van Edna met haar man en kinderen Tom en Michael. Zij hebben de kinderen twee dagen lang van de vroege morgen tot de late avond bezig gehouden met allerlei activiteiten. Voor de bonte avond was er tot het late uur karaoke, heel leuk voor de kinderen. En tot onze verrassing kwam ook Marvin nog langs, een jongen die hier jarenlang gewoond heeft. Hij had biscuits voor de kinderen meegebracht. Met Marvin gaat het goed, hij woont en werkt in Queson city bij de Minister van Justitie. Hij past op het huis en verzorgt de honden en de kippen. Dit is voor Marvin een prima baan met een leuk salaris, goede voeding en prachtig wonen. Marvin is dan ook best happy, leuk om te zien dat het goed gaat met een kind wat hier zo lang gewoond heeft.

7-705-im-FOTO2-7201

7-704-im-FOTO2-8531

You Might Also Like