Merlie kampioen!

Atletiek is een sport die bestaat uit wedstrijden in verschillende atletiek-onderdelen en die voornamelijk gericht is op hardlopen. Verschillende looponderdelen van atletiek zijn de sprint, midden- en lange afstandsloop en hordelopen.
Merlie, een van de kinderen van Bahay Aurora, heeft als vertegenwoordiger van haar school en van Morong Rizal aan de atletiekwedstrijd meegedaan die onlangs werden gehouden in Marikina Sports Center. Hier verzamelden Merlie en haar concurrenten om een week te kunnen oefenen en om de wedstrijden te doen.

Ze heeft twee keer de eerste plaats veroverd, de ene op de 1500 meter en de andere op de 800 meter. Hier kreeg ze twee gouden medailles voor, waar ze heel erg blij mee is.

Toen Merlie terugkwam bij Bahay Aurora stonden de kinderen op de veranda om haar te begroeten en om haar goede prestaties te vieren. Zowel de kinderen van Bahay Aurora als de kinderen van haar school waren heel erg trots op Merlie.Wij hopen dat Merlie haar doel kan behalen en een topatlete kan worden.

Wij hopen dat alle kinderen hun doelen kunnen bereiken en succesvol kunnen worden en dat zij niet vergeten waar zij vandaan komen.

7-686-im-FOTO2-5122

7-685-im-FOTO2-5653

You Might Also Like