Snuffelstage bij Bahay Aurora

Deze week is Daniel onze gast, samen met zijn vader Joop. Joop komt al weer voor de zesde keer bij Bahay Aurora en de kinderen zien hem dan ook als een oude bekende. Daniel moest een snuffelstage doen voor de MAVO en toen kwam de vraag of dat bij Bahay Aurora kon. Natuurlijk zetten wij de deur wagenwijd open voor Joop en Daniel. Voorafgaand aan dit bezoek hebben Joop en Daniel een inzamelingsactie gedaan om geld op te halen voor onzer rijstactie. De kinderen eten 168 zakken rijst per jaar à € 6720,-  .
Joop en Daniel hebben voordat ze vertrokken naar de Filippijnen het fantastische bedrag van € 3100,- overgemaakt. Hiervan kunnen de kinderen bijna een half jaar rijst eten en rijst is het basisvoedsel op de Filippijnen.
We willen Joop en Daniel, maar ook een ieder die een bijdrage heeft gegeven om tot dit kolossale bedrag te komen, dan ook heel hartelijk danken. Onze speciale dank gaat uit naar Merinda en Mika. Dit zijn de nog jonge buurmeisjes van Daniel. Zij hebben speciaal voor deze rijstactie hun spaarpot gebroken en een bedrag gegeven van € 75,- Dat vinden we geweldig, heel hartelijk dank Merinda en Mika!!
We gaan jullie niet vergeten. Daniel heeft een uitgebreid programma om kennis te nemen van Bahay Aurora. Hierover berichten we in ons volgende nieuwtje.

7-799-im-foto2-6903

 

 

 

 

 

 

 

7-800-im-foto2-2764

You Might Also Like