Baby Nixon

Het afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest voor Norson en Joahnna. Ze werden verliefd en na een korte tijd raakte Joahnna zwanger. Op de Filippijnen is het dan gebruikelijk dat je gaat trouwen. Dat hebben ze gedaan en begin januari was de gezinsuitbreiding met hun eerste baby genaamd Nixon.
Living in the fast lane…Joahnna heeft door de geboorte van haar kindje besloten om een tijdje niet te werken dus ze heeft per 1 januari onslag genomen. We willen haar hartelijk danken voor haar werkzaamheden die ze heeft verricht voor het welzijn van de kinderen van Bahay Aurora. Norson heeft ook ontslag genomen en gaat ons volgende week verlaten. Norson heeft 7 jaar voor Bahay Aurora gewerkt. Na zoveel jaar is het natuurlijk prima om elders ervaring op te doen.
We zijn dan ook dankbaar voor zijn bijdrage aan het welzijn van de kinderen. Norson en Joahnna zijn Santiago en dus familie van ons. Voor onze familie en voor familie van Bahay Aurora bestaat geen afscheid. Beiden zullen op hun manier betrokken blijven bij Bahay Aurora.

7-797-im-foto2-9715

You Might Also Like