Bezoek vrienden van Bahay Aurora

Het was een prachtige zondagochtend toen de groep van Nenita Napole op bezoek kwam bij Bahay Aurora. Nenita is een goede vriendin van ons, ze is al een aantal keren met haar vrienden op bezoek geweest. Deze keer hadden ze spelletjes bedacht die ze samen met onze kinderen gingen doen. De kinderen vinden dat altijd prachtig. Ze hadden ook cadeautjes meegenomen voor onze kinderen, drinkbekers (om drinken in mee te nemen naar school) en een gezondheidskit. Natuurlijk had men naar Filippijns gebruik ook iets te eten meegenomen: spaghetti en sap, genieten maar weer!

Na de lunch hadden we alweer bezoek. Deze keer kwam de familie van Hubert Perez (Member of BUKLURAN GROUP). Deze mensen zijn ook al vaker geweest en zij kwamen de kinderen slippers brengen en daarnaast ook nog schoolspulletjes.
Dat kunnen we goed gebruiken omdat al onze kinderen naar school gaan en die kostenpost enorm hoog is. Dus heel hartelijk dank voor deze bijdrage!

Zoals altijd vinden de kinderen het fijn als er mensen op bezoek komen. Ze zijn enthousiast en dankbaar voor de spullen die ze hebben mogen ontvangen.

You Might Also Like