Zomeractiviteiten

Ook in de zomervakantie worden de kinderen bezig gehouden. Riel is samen met de kinderen aan het joggen. Gedurende de zomervakantie is hij samen met zijn neefjes elke dag van 17.00-19.00 PM aan het sporten en spelletjes doen. Het begint altijd met een half uurtje joggen. Inmiddels hebben de kinderen een geweldige conditie. Samen met de oudste kinderen heb ik een duurloop in de bergen gedaan van een uur (op vrijwillige basis uiteraard) en dat konden die kids met gemak zonder te stoppen uitlopen. Knap hoor.Ook hebben de kinderen watergevechten gehouden met de Nederlandse vrijwilligers. Alle kinderen rennen over het terrein met bekertjes en flessen water. Met water gooien is altijd een succes ook al spreek je elkaars taal niet, dolle pret.

7-731-im-FOTO2-7181

You Might Also Like