Bezoek Papaya Academy

De afgelopen 2 dagen hadden we 25 kinderen van Papaya Academy op bezoek. Dat zijn kinderen die wonen bij hun ouders op of naast de vuilnisbelt in Quezon city. De kinderen hebben 2 prachtige dagen gehad. Na de kennismaking en een snack hebben we gedanst (zumba) onder leiding van Arlene. Daarna hebben we allerlei ren spelletjes gedaan. Vervolgens is er gebasketbald en aansluitend hebben de kinderen gezamenlijk gegeten op het basketbalveld. In de avond was er een programma met een modeshow en verschillende dansoptredens. Toen naar bed en in de ochtend weer met de hele groep ontbeten op het basketbalveld. Daarna is de groep gaan zwemmen bij de Daranak waterval.
De kinderen hebben genoten en er zijn geen incidenten geweest. Een paar heerlijke dagen, met name de kinderen die op of naast de vuilnisbelt wonen hebben het zwaar door slechte huisvesting en weinig eten, laat staan vertier.
Voor onze kinderen was het ook leuk om andere kinderen te ontmoeten en gezamenlijk activiteiten te doen, een geslaagd gebeuren.

7-727-im-FOTO2-7991

You Might Also Like