Dozen uit Amsterdam

Robin is een echte vriend van Bahay Aurora. De afgelopen jaren is hij al verschillende keren op bezoek geweest en de kinderen en de medewerkers kennen hem dan ook persoonlijk. Robin heeft een eigen bedrijf in souvenirs voor touristen in Amsterdam (tegenover het Anne Frank huis). Robin is Bahay Aurora door de jaren heen nooit vergeten en we stellen zijn enthousiasme en betrokkenheid dan ook zeer op prijs. Een paar maanden geleden heeft Robin 2 dozen vol met t-shirts, petten en andere leuke hebbedingetjes opgestuurd voor de kinderen. Deze dozen kwamen een paar weken geleden aan en een deel van de artikelen hebben we verdeeld onder de kinderen. Die waren daar dolblij mee, een pet en t-shirt met opdruk ‘Amsterdam’, wie heeft dat op de Filippijnen? Daar kun je aardig de blits mee maken en dat vinden onze kinderen ook wel leuk natuurlijk. Een deel van de spullen is naar de opslag gegaan en die geven we uit als er nieuwe kinderen komen of wanneer spullen vervangen moeten worden.
Heel hartelijke bedankt Robin en we hopen je nog een keer als onze gast te mogen ontvangen bij Bahay Aurora.

You Might Also Like