Benefietconcert voor April

Twee weken geleden trof het noodlot Bahay Aurora, April een jongetje van 11 jaar kreeg een beroerte en moest met spoed in een ambulance naar een ziekenhuis.

 

 

Na een verblijf van twee weken en allerlei onderzoeken valt uiteindelijk de schade voor April gelukkig wel mee. Hij zal waarschijnlijk geen blijvende schade ondervinden van de beroerte.

 

 

Bahay Aurora heeft in korte tijd een bedrag van rond de 2000 euro uitgegeven aan ziekenhuiskosten. Inclusief de revalidatiekosten die nog volgen, verwachten wij in totaal 3000 euro kosten. Geld wat ons kindertehuis waar nog 40 andere kinderen wonen gewoon niet heeft.

Om die kosten te dekken organiseren we een Benefietconcert op locatie “Stadhuus” (in Lochem). Het wordt een concert van een muziekgroep die Filipijnse muziek en een aantal covers ten gehore gaat brengen.

Komt u ook?

Entree: 15 euro. Overmaken naar : NL10ABNA0553773283 / Ten name van Stichting Noodhulp Filippijnen o.v.v. ‘concert’. Het is tevens ook mogelijk om deze eenmalige donatie te doen via de website: https://www.bahayaurora.nl/word-donateur/

Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel het verschil maken voor April? Dan is het uiteraard ook mogelijk om een donatie te doen via de bovenstaande opties.

Om alvast een voorproefje te krijgen:


https://www.youtube.com/watch?v=8ADxu9Pwj-

You Might Also Like