Opslag

Bahay Aurora heeft een uitstekende opslag voor goederen die niet direct gebruikt worden. Het komt regelmatig voor dat we allerlei goederen krijgen van lokale donateurs zoals kleding, tandpasta of schoolspullen. Het heeft geen zin alle goederen gelijk door te schuiven naar de kinderen. Die hebben daar geen opslagruimte voor, ze hebben een locker voor hun persoonlijke spullen en die ruimte is beperkt. Het is ook beter om kinderen pas iets te geven als ze het nodig hebben. Een voorraad moet je goed beheren en ook bewaken, niet alleen op de Filipijnen, ook in Nederland.

 

 

 

Ella en als vervanger Julieann doen dat op een uitstekende manier. De opslag is brandschoon en er is een goede samenwerking tussen de opslag-mensen en de groepsleiding. Als kinderen wat nodig hebben moet het natuurlijk wel verstrekt worden en ook snel. Als er goederen worden gedoneerd is het de groepsleiding die het in ontvangst neemt, zij leggen vast wat is gedoneerd. Vervolgens gaat het naar Ella die ook rapporteerd aan ons. Op die manier weten we wat er binnenkomt. Voorraadbeheer staat nog in de kinderschoenen, dat heeft te maken met beperkte computerkennis van Ella. Voorheen ontvingen we veel goederen uit Nederland die via Wings of support bij ons terecht kwamen. Helaas vliegt KLM niet meer rechtstreeks waardoor wij onze goedies mislopen, erg jammer. Een goed georganiseerde opslag doen we natuurlijk voor ons zelf maar we zijn het ook verplicht aan de mensen die donaties geven. Dat moet goed beheerd worden!

 

 

Bent u het met ons eens dat middelen goed beheerd moeten worden? Wordt dan donateur van Bahay Aurora, we doen ons uiterste best om zorgvuldig om te gaan met alle middelen die ons ter beschikking worden gesteld. https://www.bahayaurora.nl/word-donateur

You Might Also Like