Drama, massa moord, corruptie,foutje?

Een drama, massa-moord, corruptie of ‘foutje’.

Vorig jaar zijn op de Filipijnen ongeveer 800.000 kinderen gevacineerd met dengvacia. Dat is een middel wat een iemand zou moeten behoeden voor dengue, knokkelkoorts.
Om iemand voor de rest van zijn leven te behoeden zou die persoon 3x gevaccineerd moeten worden. Op de Filipijnen zijn de kinderen 2x gevaccineerd. Dat zou betekenen dat een kind voor 5 jaar geen dengue zou moeten kunnen krijgen.
De WHO heeft nadrukkelijk vooraf gewaarschuwd om die vaccinatie niet uit te voeren. Het is wel gebeurd.

Nu blijkt dat de vaccinatie alleen werkt als een kind al eens slachtoffer is geweest van dengue. Bij kinderen die nog nooit dengue hebben gehad heeft het vaccineren een averechts effect en kan het al heel snel dodelijk zijn als dit kind door een dengue vlieg gestoken wordt.
Je zou denken dat de doktoren vooraf gaan checken of iemand al eens dengue heeft gehad maar dat is niet eenvoudig omdat de verschijnselen van dengue en longontsteking en nekkramp hetzelfde zijn. Ook bij het checken van het bloed wordt dat niet duidelijk. De behandeling is gelijk, antibioticum dus als iemand dengue krijgt of longontsteking verstrekt men dezelfde medicatie. Met andere woorden niemand weet hoeveel van die 800.000 kinderen in groot gevaar zijn.
Even inzoomen…vorige week overleed een kind wat bij Ella woont, Ella werkt voor ons. Het kind is overleden aan dengue, 8 jaar oud. Dat is natuurlijk een groot drama. Dit kind was niet inge-ent. Echter Ella haar dochter was wel inge-ent! U kunt zich voorstellen hoe angstaanjagend dit is. Ze wonen in hetzelfde huis.
Geen van de kinderen van Bahay Aurora was vorig jaar inge-ent. Die vielen toevallig allemaal net buiten de leeftijdscategorie.

Hoe kan dit ????
Er is een Frans bedrijf genaamd Sanofi. Dit bedrijf heeft zeer waarschijnlijk veel geld betaald aan hoge ambtenaren die verantwoordelijk waren voor het besluit om te vaccineren. Dat gaat niet om kinderachtige bedragen, we praten over miljoenen dollars. De aankoop van vaccinaties was 3.5 biljoen peso, dat is 68 miljoen dollar. Met zulke bedragen is het niet zo moeilijk om enkele miljoenen onder de tafel te laten verdwijnen. Ze hebben de gok genomen met elkaar, hopende dat niemand het zou uitvinden maar helaas pindakaas het is in alle kranten. Nu is de dans begonnen wie verantwoordelijk kan worden gesteld. Het probleem is de bewijsvoering, hoe kun je achteraf bewijzen dat die kinderen al dengue hebben gehad of juist niet. Volgens mij was het calculated risk, slechts 2x vaccineren, dan is het risico na 5 jaar al weg…dat er een aantal sterven is toch niet te bewijzen.
Er zullen wel wat onbeduidende ambtenaren de gevangenis in gaan, maar wat hebben die kinderen daar aan?

Sanofi? Die heeft inmiddels aan 14 ontwikkelingeslanden geleverd en zal ongetwijfeld vrij uit gaan. 14x vele miljoenen = honderden miljoenen = een hele sterke juridische afdeling die alle claims kan afslaan. De EU doet niks tegen dit bedrijf, de crime vond plaats in het verre buitenland dus ver van mijn show.
Zo wordt er geld verdiend over de lijken van kinderen. Het is zo in-triest en zo super crimineel.
Die kinderen zijn eigenlijk alleen maar veilig in het buitenland waar geen dengue is. Als ik de immigratie dienst hierover bel, nee je kunt geen asiel aanvragen, dat kan niet.
Sluit ze maar op in een airconditioned vertrek voor de komende 5 jaar. Dank je wel Sanofi!!

You Might Also Like