Bezoek Thalina

‘Toen ik een collega vertelde dat ik naar de Filipijnen ging, zei ze direct dat ik naar Bahay Aurora moest gaan. Zij was had daar een aantal jaar geleden vrijwilligerswerk gedaan en had het een erg bijzondere ervaring
gevonden.

 

 

Omdat ik stage loop in de Filipijnen had ik helaas maar een weekend de tijd om langs te gaan. Ik zeg helaas, omdat het zo’n bijzondere ervaring was dat ik moeite had met weggaan.

 

 

De kinderen zijn onbeschrijfelijk mooi en de mensen die daar werken hebben een hart van goud. Ze geven de kinderen een kans om zelfstandig te worden en geven ze
handvatten om een mooi leven tegemoet te gaan. Zelfstandigheid, discipline, veel liefde en plezier. De kinderen komen allemaal van verschillende en
verschrikkelijke achtergronden, maar dat lijkt bijna vergeten als je de lach om hun gezichten ziet als ze met elkaar spelen. Ze steunen en helpen elkaar,
meer dan ze waarschijnlijk zelf doorhebben.

 

 

In een weekend tijd heb ik met de kinderen gespeeld, hardgelopen, gedanst, gezongen, gebasketbald, yoga gedaan, lessen bijgewoond, met z’n allen als
een familie gegeten en heel veel gelachen.

 

Processed with VSCO with fp4 preset

 

Ik raad iedereen aan om langs te gaan, en als dat niet mogelijk is om op een andere manier een steentje bij te dragen. Ik wil nogmaals iedereen van Bahay Aurora bedanken voor de gastvrijheid en openheid. Tot de volgende keer! ‘

 

You Might Also Like