Eric en Rodel verzekerd van opleiding!

Melissa de Wilde heeft samen met haar ouders onlangs een tuinfeest georganiseerd voor Bahay Aurora.
Het doel was om de studie van Eric en Rodel te helpen bekostigen.

De jongemannen zijn inmiddels 16 en 17 jaar en zijn pas geleden begonnen aan een tweejarige opleiding. Eric, de oudste, studeert computerkunde en Rodel doet een opleiding hotel & restaurant.

Deze twee jongens hebben vanaf hun prille jeugd bij Bahay Aurora gewoond. Ze werden ooit gevonden in een doos op de vuilnisbelt. Via de gebruikelijke procedures zijn ze toen bij ons gekomen. Inmiddels is dat alweer 16 jaar geleden. Het sluitstuk bij Bahay Aurora voor beide jongens is om deze opleiding met goed gevolg af te sluiten en dan aan het werk te gaan. Best spannend allemaal.

De studiekosten zijn € 100 per maand . Door de actie van Melissa zijn de kosten voor het onderwijs van Eric en Rodel voor de totale 2 jaar gedekt, een geweldig succesvolle actie dus.

Naast dit succes hebben we met z’n allen ook een heel gezellige avond gehad met een tweetal optredens van bevriende artiesten. Het was zo leuk om ook weer een aantal bevriende vrijwilligers te zien die net als Melissa een periode bij Bahay Aurora hebben gewerkt.

We willen Melissa, haar ouders en alle mensen die hebben geholpen om deze avond tot een groot succes te maken heel hartelijk bedanken. Het was tot in de puntjes verzorgd en we hebben genoten met zijn allen.

You Might Also Like