Mind Museum

Op 6 augustus zijn de kinderen en medewerkers van Bahay Aurora voor educatieve trip naar het ‘Mind Museum’ geweest in Manilla. De kinderen waren voorafgaand aan de trip zeer opgewonden. Veel kinderen waren nog nooit in Manila geweest dus het was een hele onderneming. De kinderen kregen ontbijt in de bus. Om 9.00 uur kwamen we aan bij het museum en de kinderen kregen instructies over wat hen te wachten stond. Het Mind Museum is een wetenschappelijk museum met dingen die een breed publiek aanspreken, met name kinderen. Het ontstaan van de wereld wordt op speelse wijze inzichtelijk gemaakt. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt tijdens deze prachtige reis.
De reis was georganiseerd door Nico. Nico werkt voor een Engelse call center en dit bedrijf heeft al meerdere activiteiten voor onze kinderen georganiseerd. Door hen staat er tegenwoordig ook voetbal op het menu. Tegen het eind van de dag hebben de kinderen samen met de vrienden van Nico een partijtje gevoetbald op een echt voetbalveld.
Moe, maar zeer voldaan, zijn de kinderen weer huiswaarts gekeerd. Onderweg werden ze ook nog getracteerd op een hamburger dus deze dag kon niet meer stuk!

7-852-im-foto2-2265

7-853-im-foto2-2000

You Might Also Like