Brother Ruben

Sommige mensen ondersteunen ons al jaren zonder dat je dat echt merkt. Brother Ruben, een voorganger van ‘The Church of Christ’  is zo’n persoon. Al ruim 15 jaar geeft hij elke dinsdagavond een uurtje bijbelles aan de kinderen die daar belangstelling voor hebben. Zijn vrouw komt meestal ook mee en die verzorgt activiteriten voor de kleintjes. We hebben afgesproken dat er geen sprake mag zijn van ‘zieltjes winnen’ maar we vinden het wel belangrijk dat er een religieus aanbod is. Er is altijd wel belangstelling voor de bijbellessen van Brother Ruben. Hij heeft altijd zijn laptop mee en laat dan filmpjes zien waarna hij er een uitleg bij geeft. De kinderen vinden het leuk, anders kwamen ze niet. Aanwezigheid is op vrijwillige basis. Mensen die al zo lang onze actieve vrijwilligers zijn verdienen absoluut een pluim.
Salamat Brother Ruben and Sister Juby!

7-849-im-foto2-4880

7-847-im-foto2-4182

You Might Also Like