Dental Mission

Op 3 September is er een dental mission geweest op Bahay Aurora. De Rizal Dental Chapter kwam langs om al onze kinderen voor te lichten over dental care en om een aantal vullingen te doen en om een aantal melktanden te trekken. Emerson, een van de groepsleiding is getrouwd met Nilda die tandarts is. Samen met de leden van de Rizal Dental Chapter waar zij lid van is hebben ze een dental mission georganiseerd. Ze hebben de kinderen eerst voorlichting gegeven. Hoe onderhoud je je gebit, hoe moet je je tanden poetsen etc. Die voorlichting is goed blijven hangen omdat weken later de kinderen nog steeds de instructies volgen. Vervolgens moesten een aantal melktanden getrokken worden en een aantal kinderen hadden vullingen nodig. Om de pijn te verlichten waren er daarna ice-lollies. Nilda en haar groep worden hartelijk bedankt voor deze actie.

You Might Also Like